Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot Kalung Emas

  • Bagikan

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/u5238177/public_html/newsumatera.com/wp-content/themes/wpberita/template-parts/content-single.php on line 76
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot Kalung Emas

 

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Kalung Emas
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot Kalung Emas

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot Kalung Emas

Intro: C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..
*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku
Reff :
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo
Int. Dm G C
G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki
C..Fm G
Opo dosaku iki..
Musik: C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G..
Kembali ke : *), Reff
C..Fm G C
Opo dosaku iki..

Didi Kempot Kalung Emas
Didi Kempot Kalung Emas

===ORIGINAL CHORD===

Intro: E G#m A B
E G#m
Kalung emas sing ono gulumu
A B E
Saiki wis malih dadi biru
F#m B
Luntur koyo tresnamu
G#m C#m
Luntur koyo atimu
A F#m D ..B
Saiki kowe lali karo aku..
*)
E G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
A B E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
F#m B
Gedhe roso tresnaku
G#m C#m
Yo mung kanggo sliramu
A B E
Ra nyono kowe lali karo aku
Reff :
B C#m G#m
Loro atiku..atiku keloro loro
A B E
Rasane nganti tembus ning dhodo
Int. F#m B E
B C#m G#m
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
A F# B
Kebangeten opo salahku iki
E..Am B
Opo dosaku iki..
Musik: E G#m A B E
F#m B G#m C#m A F#m D..B..
Kembali ke : *), Reff
E..Am B E
Opo dosaku iki..
Editor: Alber

  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *